Любі брати та сестри, любі друзі! 

Вітаємо вас в Київській богословській семінарії. Семінарія – місце дивовижної роботи Бога з підготовки служителів, здатних вести інших віруючих до зростання в Господі Христі.  

Майже тридцять років тому Господь подарував свободу для проголошення Євангелія в нашій країні. В результаті виникли нові церкви, які потребували служителів та підготовлених віруючих для звершення служіння в різних сферах. Як відповідь на потребу в богословській освіті, Господь поставив людей та відкрив можливості для організації служіння Київської богословської семінарії. Відтоді сотні братів та сестер отримали вищу богословську освіту та практичну підготовку і здійснюють служіння в Україні та за її межами. В стінах семінарії тисячі віруючих  відвідали різні курси та семінари, щоб ефективніше здійснювати служіння в місцевих церквах та громадах.  

Велика потреба з підготовки служителів залишається й нині. Ми молимося з надією, щоб Господь покликав нових служителів, та з радістю запрошуємо братів та сестер на навчання в Київську богословську семінарію. Тут ви будете систематично та поглиблено досліджувати Писання, вивчати богослов’я, біблійні та пасторські дисципліни, мати доступ до фондів богословської літератури та знань, що акумулювалися за час служіння семінарії. Навчання в семінарії збагатить ваш розум, сформує ваше серце та характер служителя на ниві Божій. 

Викладачі та співробітники семінарії – найкращі спеціалісти, які отримали богословську освіту та володіють досвідом практичного служіння, – постійно вчаться, підвищуючи свою кваліфікацію, володіють знаннями про сучасні тенденції богословської думки.  
В семінарії практикується наставництво та підтримка студентів в служінні, плекається атмосфера відкритості, взаємоповаги та християнської любові. 

Ми раді служити вам богословсько-освітніми ресурсами і допомагати збудовувати церкву Божу, виконуючи Велике доручення Ісуса Христа. 

Щиро ваш,
ректор Руслан Богданович Хмиз