Чимало людей сьогодні зіткнулися з бажанням «поставити життя на паузу», поки йде війна. Хочеться перечекати, відкласти все, що планували на потім, на якийсь кращий час. Щось дійсно варто відкласти на інший час. Але Бог дав нам жити в певних обставинах і в певний час, тож ми не можемо «поставити життя на паузу». Неможливо «поставити на паузу» заклик Бога служити людям. Так само не варто «ставити на паузу» покликання здобувати богословську освіту сьогодні. Адже в часи кризи люди особливо потребують підготовлених споряджених служителів, які можуть навчити, наставити, підтримати. Сьогодні сотні нових людей приходить до помісних церков у пошуках Бога, тож церква гостро потребує нових підготовлених церковних служителів.     

Війна розсіяла багато християн по світу. Але ми переконані, що сьогодні в Україні залишилось чимало віруючих братів та сестер, яким Бог дає покликання вчитися, щоб якісніше звершувати своє служіння. 
 
 
Київська богословська семінарія запрошує на навчання за напрямками: 
 
 
Детально про кожну програму можна прочитати тут
 
Щоб вступити потрібно:
- Бути народженим згори та хрещеним за вірою;
- Мати повну середню освіту;
- Надати рекомендації від пастора та двох членів церкви;
- Скласти вступні іспити та пройти співбесіду онлайн. 

Більше інформації про умови вступу читайте тут
 
Дати вступу: 17 серпня (документи подати до 12 серпня)
                       14 вересня (документи подати до 9 вересня)
 
З усіх запитань звертайтеся до приймальної комісії в телеграм @kts_kyivseminary (063 842 3959) або на електронну пошту registrar@ktsonline.org