д-р Річард Штрам в аудиторії

Тихі коридори та аудиторії ожили, наповнились голосами, веселим сміхом, захоплюючими розповідями студентів та викладачів. Протягом літа студенти могли на практиці застосувати знання, які отримали в семінарії, відповідаючи на Божий поклик у служінні. Тепер вони готові вчитися далі, обмінюватися досвідом з іншими студентами та планувати з молитвою майбутні проекти з метою розширення впливу Божого Царства серед народів.

Вже 22 роки Київська богословська семінарія відкриває свої двері для християн, які прагнуть присвятити своє життя служінню Богові. В Київську семінарію йдуть вчитися ті євангельські віруючі, які хочуть отримувати нові знання, навчитися якісно та глибоко вивчати Біблію, готові переймати досвід та навички від професорів, які мають великий досвід служіння і можуть дати практичні поради студентам у їхньому служінні людям.

Цей перший тиждень студенти 4-го курсу повністю будуть занурені у тему місіонерства та важливості служіння місіонерів для поширення Царства Божого на Землі. Курс «Всесвітні місії та церква» викладає доктор Річард Штрам (D.Miss., M.Div., M.A., засновник програми «Світове місіонерство»).

Інший, не менш важливий та цікавий курс «Вивчення Євангелії від Івана» слухатимуть третьокурсники. Мета курсу - познайомити студента з планом, богослов’ям і метою книги «Євангеліє від Івана», запропонувати методи її використання в служінні. Курс розпочинається 4 вересня 2017 року, викладає Марк МакДоннел (Th.M., директор програми «Біблійні науки»).

Ці та інші курси можна прослухати вільним слухачем. Для цього потрібно перейти за посиланням, обрати курс і зареєструватись. Також семінарія запрошує до навчання абітурієнтів на новий 2017-2018 рік. Вступні іспити відбудуться 30 серпня та 15 вересня. Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням або зателефонувавши в Приймальну комісію: (044) 563-30-49.